Aktieanalytiker søges til teamet

Der følger en høj grad af frihed med stillingen som ”aktieanalytiker” og hos Return Investment A/S, og du planlægger selv din arbejdsdag, så længe du leverer, hvad du skal.

Ring: +45 28 10 67 30

Har du lyst til at blive en del af noget større I københavn?

Vi søger flere porteføljeforvalter og aktieanalytiker til aktiv forvaltning af primært globale aktier til team bestående af i alt 3-4. personer.
Vores proces bygger på fundamental og teknisk aktieanalyse og dermed dybt kendskab til de enkelte aktier. Ud over aktieanalyse og idegenerering til investeringsforslag, består jobbet i at deltage i den løbende porteføljekonstruktion.

Vi tilbyder et job med:

 • Stort ansvar i forhold til egne selskaber/sektorer / investeringsideer
 • Teambaseret tilgang til hele investeringsprocessen inkl. investeringsbeslutninger og porteføljekonstruktion
 • Uformel omgangstone og tæt netværk med andre øvrige aktie-teams og fonders fra de firmaer vi investere i.
 • Frihed under eget ansvar
 • Høj performance fee

Hvem er du?

Du kommer med erfaring, drive og dokumenterede resultater fra en lignende stilling, og vi forventer, at du besidder målrettethed, engagement og viljen til at vinde og ikke give op – og yderligere forventer vi, at du har:

 • Relevant erfaring på min. 5 år, f.eks. som aktie portfolio manager, aktieanalytiker eller professionel trader
 • Stærk i modellering af resultatopgørelse, balance og cash flow samt alle relevante prisfastsættelsesmodeller. (kender til fundamental analyse)
 • Analytisk og selvstændig arbejdsform / godt drive.
 • Teknisk analyse
 • Evne til at levere gennemarbejdede analyser, uden dog at fortabe dig i detaljer.
 • Dybt kendskab til det globale aktiemarked, men også meget gerne bredere erfaring fra f.eks. nordiske, europæiske eller emerging markets.
 • Som person brænder du for investeringsverdenen. Virksomheden har gennem årerne dokumenteret en rigtig flot track record og denne kommer fra en naturlig nysgerrighed, hvor interesse og job smelter naturligt sammen. Derfor stilles der heller ikke krav til en specifik uddannelsesretning, da metoder kan læres, hvis du besidder den rette passion og motivation for aktieanalyse

Mere om dig vi søger til stillingen:

 • Du har en relevant økonomisk baggrund, eksemplevis cand.merc.
 • Du har stærke matematiske evner, god talforståelse og har kritisk sans.
 • Du er grundig, struktureret, kvalitetsbevidst og detaljeorienteret.
 • Du har gode samarbejdsevner, er serviceminded og er selv opsøgende i forhold til relationerne med kolleger, kunder og andre samarbejdspartnere.
 • Du er flydende i skrift og tale på dansk og engelsk.
 • Du trives i en travl hverdag og er i stand til at bevare overblikket, selvom der er mange bolde i luften.

Dine muligheder

I Return Investment mener vi, at talent, flid og dygtighed skal belønnes. Så når du er med til at skabe succes og velstand for vores kunder og for Pilliousinvest, skaber du naturligvis også (seriøs) velstand for dig selv.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV senest den 1. april 2021 til Mads Hansen på mhb@returninvestment.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør, Mads Hansen på +45 28 10 67 30.

Vi behandler naturligvis din ansøgning fortroligt.

"Impossible is just an opinion"

— Return Investment -

Performance

Vi sammenligner os med OMX Copenhagen C25 (index), som er vores pejlemærke inden for investeringer, i alle år er markedet slået.

Vi investerer altid sammen med vores investorer – det giver et unikt interessefællesskab og en stærk fælles vision som er at opnå et godt resultat uden at gå på kompromis med hensynet til, at der skal passes godt på formuen. Uanset volatiliteten følger vores handelssystem strategien og udvælgelse sker på samme vilkår. Dog skal det nævnes, at vi tilpasser os markedet og har perioder, hvor vi er likvide og afventer nye muligheder.

Ideen med en kortsigtede investering, er, at man ikke er med på de store fald i markedet, da man lukker positioner ofte. Der investeres ud fra teknisk analyse, fundamental analyse heraf matematiske modeller og avanceret psykologi, vi anvender vores automatiske screener af nyheder, som er med til at finde købskandidater i markedet. Return Investment hoved strategi har gennem mere end 7 år vist sin styrke i både stigende og faldende aktiemarkeder, da der bådes kan handles ved at shorte og gå lang.

Kontakt mig

Mads Hansen

Adm. Direktør og aktieanalytiker

E-mail: Mhb@returninvestment.dk / Telefon: 28106730