Velkommen

Danmarks eneste aktiv investeringsfond indenfor swingtrading og daytrading.
Vi investerer altid selv med i alle aktierne og er selv med i fonden, det gør os til et naturligt førstevalg for professionelle og semi- professionelle investorer.

Vores Ambitionen

Vores ambition, er at skabe et godt og sikkert afkast, uanset hvilken periode vi er i. Hovedprincippet ved strategien i fonden, er, at give dig mest muligt afkast til den laveste risiko. Sammensætning af porteføljen er derfor i ukorreleret globale aktier for at opnå et højere Sharpe Ratio og et bedre afkast. For at slå markedsafkastet årligt justerer vi aktivt flere gange i de samme papirer, fordi en aktie ikke stiger lineært, men har en masse op- og nedture. Investeringsstrategien i fonden er sammensat på baggrund af de mest succesfulde investorer som, Raymond Thomas Dalio, Benjamin Graham, Jim Simons og Warren Buffet. En kombination af disse strategier giver det bedste risikojusteret afkast på aktiemarkedet. Strategien er anvendt i 8 år og med succes. Nu kan andre få samme afkast.

Vores høje sharpe ratio

Vi kombinerer fundamental og teknisk analyse. Unikt og bredt investeringsnetværk, som har forskellige synspunkter og unikke informationer og ideer til spændende selskaber. Vores fokus er på få selskaber, som performer bedre end markedet. Vi kombinerer de fem forsikringsbaseret investeringsfaktorer, kvalitet, lav volatilitet, value, momentum og størrelse.  Vi handler på udsvingene og anvender blandet andet Daytrading. For at minimerer risikoen sælger vi de dårligst performende aktier fra hurtigt. Strategien er at holder fast i vinder aktierne, som slår markedet. Selve porteføljen er sammensæt med ukorreleret aktier.

Hvorfor denne fond

Det unikke ved denne investeringsfond, er at vi kan anvende shortselling på kort og lang sigt, da der vil være perioder, hvor selskaberne er prissat forkert og ikke skal købes fordi de kortsigtet skal ned. Vi bruger det som regel kun for på dagen efter en nedjustering eller et dårligt regnskab.

Vil du høre nærmere?